Oslavy, svatby, společenské události
Je nám ctí realizovat Vaše představy při slavnostních událostech v rámci svateb a oslav nejrůznějšího druhu v kruhu rodiny a přátel. Můžete volit prostory, rozsah a typ služeb, nejlépe vyhovující počtu a příležitosti.
restaurace
Místo pro bohatý snídaňový bufet, obědy, večeře, které se spolu s barem a terasou dokáže proměnit na slavnostní místo pro mimořádné události až pro 380 osob.
Vzdušný interiér pro moderní gastronomii reprezentující nejen českou, ale i mezinárodní kuchyni. Z restaurace navazují přímé vstupy na terasu, která nabízí krásný výhled na okolní přírodu, hotelový areál, pláž u rybníka.
BAr
Příjemné prostředí v srdci hotelového komplexu prolínající se se zimní zahradou, která prochází dvěma podlažími hotelu.
Bohatě zásobený bar s reprezentativním zastoupením rumů, nabídkou pečlivě vybraných vín moravských pěstilelů, výbornou kávou nezávislé pražírny, pečlivě ošetřovaným plzeňským pivem a alkoholickými, či nealkoholickými míchanými nápoji.
Svatby
Krbový salonek – 40 míst, útulný salonek s krbem slouží k pořádání slavnostních hostin i večernímu posezení.
Šafářův dům – 55 míst u stolů, 10 míst posezení v křeslech, komorní prostředí šesti rozmanitě členěných salonků Šafářova domu je možno využít k pracovním jednáním i slavnostním příležitostem.
Konferenční sál ll – výborná varianta například při svatbě s obřadem na břehu rybníka, kdy oceníte výhody přímého propojení s venkovním areálem.
Rauty
Na našich rautech nabízíme pestrý sortiment fingerfoodů, produktů studené kuchyně, rolád a galantin, teplé chody s několika druhy masa, včetně drůbeže, pokrmů z ryb a sladkým barem. Vždy nabízíme i bezmasé chody, a to jak teplé, tak studené kuchyni i na salátovém baru.
Dbáme důraz na čerstvost a sezónnost surovin. Snažíme se upředňostňovat lokální výrobce před velkoobchodními řetězci. Připravujeme takové úpravy surovin, abychom zachovali jejich svěží chuť i vzhled po celou dobu výdeje. Z naší nabídky lze vždy sestavit plnohodnotné i vícechodové vegetariánské menu.
Grilování
Grilování je u našich klientů velmi populární. V letních měsících lze grilovat venku na hotelové terase. V případě nepříznivého počasí nebo v zimních měsících lze využít možností kontaktních grilů hotelové kuchyně. Mezi nejčastější grilované produkty patří selátko, krůta, vepřová panenka a krkovička, případně hovězí steaky. Oproti tomu bezmasý gril často hostí kukuřičné klasy, grilovanou zeleninu, ale také sýry – hermelín, polooštiepok a nebo portobelo žampiony. Rádi Vám samozřejmě připravíme i další produkty dle Vašich osobních preferencí.